VIZIONI

Brendi Ujë i Pejes po ndryshon mënyrën që ju mendoni për një ujë. Ne besojmë se ne jemi këtu për të transformuar pasuritë natyrore të Kosovës në produkte interesante, kualitative dhe të suksesshme. Ne e dimë se produktet madhështore, së bashku me rehati të plotë të shërbimit dhe ndërtimin e marrëdhënieve të përjetshëm me klientët tanë dhe partnerët e biznesit, do të na lejojë të përtërij, të zhvillojmë në mënyrë aktive dhe të jemi konkurrues në një mënyrë që të tjerët nuk munden. Në udhëtimin tonë drejt këtij vizioni ne gjithmonë përpiqemi për përsosmëri përmes thjeshtësisë, menqurisë, punës së qëndrueshme dhe vendosmërisë, duke ditur se ne kemi shumë për të mësuar, ligjeruar dhe ndarë, duke qenë të sinqertë të pranojmë se ne mundemi të jemi gabim dhe që ka kurajon për të ndryshuar atë.

MISIONI

Ujë i Pejes është një brend që është duke ndihmuar ciklit të përjetshëm të ujit shumë të mirë natyror, të jetë në dispozicion për çdo familje, person apo rajon, nga një shishe ose një filxhan në një kohë.

TEKNOLOGJIA

Shpuarja lidhet drejtpërdrejt me stacionin e mbushjes, prandaj uji nuk duhet të transportohet përmes tubacioneve të gjata, ku mund të kishte qenë i ekspozuar ndaj ndikimeve shumë ose më pak të dëmshme që do të ndotin ujin.

Ne kemi zhvilluar një mjedis të prodhimit modern, bazuar në një traditë të gjatë, që lejon përshtatjen e pajisjeve dhe proceseve për nevojat e tregut të përditshëm në baza ditore. Në një ditë mesatare pune, ne prodhojmë 25,000 litra ujë në shishe. Pastrimi dhe kanalizimi kryhet sipas një programi të planifikuar me kujdes, në lidhje me kërkesat e sistemit HACCP, ndërsa linjat e mbushjes po pastrohen me CIP Pastrim (Pastrim në vend), një sistem i projektuar për pastrimin automatik. Në mënyrë që të sigurohet rrjedhje e vazhdueshme të materialeve të papërpunuara dhe produkteve në depot tona, FIFO sistemi ka është vendosur.

Ujë i Pejes

Ujë i Pejes është një evolucion i përsosur i natyrës dhe pothuajse me siguri uji më i mirë që ndonjëherë ju do të pini. Kjo është një kulm i së mirës që Toka mund të ofroj, një kombinim të saktë të përmbajtjes minerale, bilancit PH, shijes dhe cilësisë, duke ofruar një pije që është e ftohtë, e pastër dhe e qartë, por të rafinuar dhe balancuar në mënyrë delikate me një shije të veçantë të saj në vetë që është edhe natyrisht freskuese.

Ujë i Pejës me ujë krejtësisht plotëson kërkesat e konsumatorit i cili është i ndërgjegjshëm për nevojat e shëndetit, por në të njëjtën kohë do të donte të shuaj etjen e tij ose të saj me diçka të shijshme.

Cilësia e ujit është monitoruar rregullisht në laboratorin tonë, si edhe analizohet gjerësisht nga Institutet e autorizuara vendore dhe ndërkombëtare të Shëndetit Publik. Monitorimi i cilësisë përbëhet nga analizat mikrobiologjike dhe fiziko-kimike që masin deri në 200 parametrat e ndryshëm. Analizat që janë kryer deri më tani, rregullisht konfirmojë pastërtinë e jashtëzakonshme e ujit Ujë Pejës.

0.5L

Paketimi PET Shishe
Shishja Ambalazhë Tkurrëse
Dimenzionet 26 cm x 17 cm x 33 cm
Pesha 6.49 Kg
Ngjyra Transparente
Paleta Europallet (0.80 m x1.20 m)
Paketohet 12-Shishe për shtresë
Shtresat 6 shtresa me 108 shishe 
Gjatësia e Paletes 1.58 m (4 Shtresa)
Total Pesha 701 kg (6 Shtresa) 
Jeta mesatare në raft 12 muaj
Paketimi PET Shishe
Shishja Ambalazhë Tkurrëse
Dimenzionet 26 cm x 17 cm x 33 cm
Pesha 9.350 Kg
Ngjyra Transparente
Paleta Europallet (0.80 m x1.20 m)
Paketohet 6-Shishe për shtresë
Shtresat 4 shtresa me 84 shishe 
Gjatësia e Paletes 1.47 m (4 Shtresa)
Total Pesha 810  kg (4 Shtresa) 
Jeta mesatare në raft 12 muaj
Previous Next

Venera

Sportiste

 • Venera karakterizohet me aktivitetet e saja
  sportive. Tenis, Fitness apo Hiking nuk ka
  rendesi, perderisa e kemi trupin ne levizje.
  Nje trup i shdendoshe per nje jete
  pozitive dhe te gjate.

Leonora

Prezantuse / Asistente Profesori

 • Leonora karakterizohet me aftesite e saja
  intelektuale. Informata te sakta dhe mendja e
  kthjellet ne çdo moment jane prioritetet e 
  saja. Nje mendje e shendoshe per jete te
  perpiket dhe te suksesshme.

Rialda

Modele

 • Rialda karakterizohet me elegancen dhe
  sharmin e saj. Ndricimi skenik dhe i
  aparateve fotografike nuk e lejne rehat! Nje
  bukuri e persosur per nje jete te persosur.

Adea

Kengëtare

 • Adea karakterizohet me kreativitetin e saj
  madheshtor.Tingujt dhe emocionet pozitive e
  percjellin ne cdo moment te jetes. Nje ritem
  melankolik per nje jete te rrjedhshme.

galeria

#freskohu

Përdorni hashtag #freskohu

për galerin në instagram që të gjendet foto juaj

NA KONTAKTONI

info@vevgroup.com

Tel./ fax: +381 39 431 110,

Pejë, Kosovë